Nejnovější recenze ze sekce Přání
- Noviny jsou velmi hezké a je to krásný dárek k narozeninám.
Dekorace z Česka Svatební dřevěné přání na peníze - srdce linka Nápis: Vlastní jména + věnování od koho na spodní díl + PLATBA PŘEDEM!
udělá radost
Dekorace z Řečice Dřevěné přání na peníze svatební 1
Přidáno: 22. června 2026
(naposledy upraveno 22. června 2026)
Zakoupeno v Dekorace z Řečice
Krásný výrobek doporučuji Velká spokojenost
Dekorace z Česka Svatební dřevěné přání na peníze - srdce - novomanželé Nápis: Vlastní jména + věnování od koho na spodní díl + PLATBA PŘEDEM!
- Moc pěkné zpracování dekorace a velice hezké jednání ze strany Dekorace z Česka. Z mé strany došlo ke špatné objednávce(dekoraci jsem objednala 2×)a paní mě zavolala,upozornila na chybu a obratem poslali peníze na účet. Můžu jenom doporučit S pozdravem Křenková Monika
- Po otevření přání se stromek rozpadl
Krásná krabička pro novomanžele, skvělé propracovaná do detailu. Super
Dekorace z Česka Dřevěné přání na peníze k narozeninám skládané - více variant jubileií Věnování (uveďte v přesném znění): Bez věnování - text dle obrázku na produktu zůstává + 0 Kč, Jubileum: 50
Všem přítomným na oslavě 50 se produkt velmi líbil, byla jsem moc spokojená. A moje kamarádka si chce objednat pro dceru ke 40 stejný produkt.
- Kvalitní práce, ochota, profesionalita
- Zábavný, nevšední dárek
- Není
Pro každého na oslavě manželových narozenin to bylo zajímavé čtení, úsměvné vzhledem k tehdejší době. Prostě se všichni pobavili a ocenili nevšednost dárku.
Nádherné přání
Dekorace z Česka Dřevěné přání na peníze k narozeninám skládané - více variant jubileií Věnování (uveďte v přesném znění): Věnování od koho - spodní díl PLATBA PŘEDEM + 50 Kč, Jubileum: 60
Určitě doporučuji. Moc hezké provedení. Obálka se moc líbila, jsem spokojená. Určitě znovu objednám.
Nápadité
- krásný výrobek
Dřevěné přání MILION - 60 let
Přidáno: 12. června 2026
(naposledy upraveno 12. června 2026)
Zakoupeno v JarisWood
- Moc krásná a originální obálka na peníze:-)
- Zajímavé řešení pokud chcete darovat peníze, je to hezké a vkusne.
Moc děkuji krásné.
Dřevěné přání MILION - 60 let
Přidáno: 10. června 2026
(naposledy upraveno 10. června 2026)
Zakoupeno v JarisWood
Rychle dodání,krásné zpracované!!!
- Pěkně zpracované.
- Do krabičky nevleze hezky bankovka v hodnotě 2000,- Kč.
pěkné přání
Dekorace z Česka Svatební dřevěné přání na bankovky - motiv 4 Nápis: Vlastní jména (do poznámky uvést) - PLATBA PŘEDEM!
Přidáno: 9. června 2026
(naposledy upraveno 9. června 2026)
Zakoupeno v Dekorace z Česka
- Rychlé dodání, super vzhled